#REDIHACK voitettiin tekoälyllä

SRV:n järjestämä Pohjoismaiden ensimmäinen rakennusalan hackathon huipentui 23.9. keskustelevaa tekoälyä kehittävän Get Jennyn voittoon.
Kalasatamaan valmistuvassa REDIssä yhdistyvät uudella tavalla asuminen, liikkuminen ja kauppa. #REDIHACK-tapahtumassa startup-yritykset kehittivät viikon ajan uudenlaisia digitaalisia ratkaisuja REDIn tarpeisiin. Hackathonin voittajan Get Jennyn kehittämä tekoälyratkaisu helpottaa sekä REDIn asukkaiden että kauppakeskusvieraiden arkea. Ratkaisu toimii olemassa olevissa pikaviestipalveluissa ja nivoutuu osaksi käyttäjän arkea.

”Voittajaratkaisussa viehätti helppous ja se, että se yhdistää kaikkia REDIn eri toimintoja – asumista, liikkumista, viihtymistä ja kauppaa. Uskon, että ratkaisulla on potentiaalia toimia myös muissa asumisympäristöissä. Kokonaisuudessaan tapahtuman taso oli erittäin kova”, kommentoi tuomariston puheenjohtaja, SRV:n hallituksen jäsen Timo Kokkila.

Get Jennyllä on lukuisia potentiaalisia käyttökohteita sekä REDIn ostoskeskuksen vuokralaisille ja asiakkaille että tornitalojen asukkaille. Palvelun avulla voi esimerkiksi tilata ruokaa ja palveluja tai varata saunavuoron suoraan pikaviestintä käyttäen. Voittajatiimi hurmasi tuomariston pitchillä, jossa esiteltiin palvelun toimivuutta REDIn käyttäjien erilaisissa tilanteissa.
Kärkikolmikkoon #REDIHACK-tapahtumassa pääsivät myös monipuolisia lounaspalveluja ja hävikkiruokaa yhdistävä Lunchie sekä joustavia, personoituja varastoratkaisuja tarjoava Vint.
Lisää #REDIHACK:ista sekä palkituista ratkaisuista: http://redihack.fi/
Tutustu REDI-hankkeeseen: http://www.redi.fi/