Tulevaisuuden koteihin tutustutaan virtuaaliympäristössä

uutiskuva_vr

Uudenlaiset tavat tutustua vasta suunnitteilla tai rakenteilla oleviin tiloihin puhuttavat koko kiinteistöalaa. SRV yhdessä Teatime Researchin kanssa on tarttunut haasteeseen etunenässä: Espoon niittyhuippuun sekä Kalasataman REDIin valmistuviin asuntoihin pääsee tutustumaan virtuaaliympäristössä.

Niittyhuipun asuntomyynnissä testattavissa oleva virtuaalikokemus alkaa tilasta jossa Niittykummun kauppakeskus ja Niittyhuipun asuintorni esitetään pienoismallina. Tästä tilasta asiakas pääsee siirtymään suoraan yhden myytävän asunnon sisään. Asunnossa pääse kulkemaan ympäri, vaihtelemaan materiaaliteemoja, sekä katsomaan ikkunoista ja parvekkeelta asunnosta avautuvaan maisemaan. Virtuaalikokemuksen tarkoituksena on siis päästää asiakas vierailemaan tiloissa, joita ei ole vielä rakennettu ja se on näin ollen työkalu asuntojen ennakkomarkkinointiin.

Virtuaalisesta tilan kokemisesta on hyötyä sekä myyjälle että ostajalle. Oikein toteutettuna immersiiviinen virtuaaliympäristö antaa kokijalle erittäin todentuntuisen tilakokemuksen ja jättää voimakkaan elämyksellisen muistijäljen.

Lue lisää ympäristöt toteuttaneesta Teatime Researchista: http://teatimeresearch.com